Proizvodi

Jastuk STYLE B57 45x45 Tirkiz-plavo

Šifra: MM3100608
Jastuk STYLE B57 45x45 Tirkiz-plavo
Matis Mebl rate bez kamate Matis Mebl uslovi kupovine

Opis proizvoda

Garnitura Style, je garnitura modularnog tipa čiji se oblik i dimenzije dogovaraju na licu mesta, prema želji kupca. Konstrukcija garniture Style izrađena je od bukovog drveta, iverice i lesonita. Radi se o veoma kvalitetno izrađenoj konstrukciji za koju dajemo garanciju 5 godina. Unutrašnjost garniture ispunjena je sa 2  poliuretanske pene koja se u glavnom koristi za ispunu ekskluzivnih kožnih garnitura, namenjenih za inostrana tržišta. Na Style garnituru ugrađuju se visokokvalitetni MERCIS štofovi MOBMAY. Specifična težina materijala iznosi minimum 350gr/m2. Sirovinski sastav je 100% poliester (i gornji sloj i podloga). Materijal kojim je presvučena garnitura Style poseduje i sedeće karakteristike:
VODOODBOJNOST: Materijal ima vodoodbojni nanos, što znači da odbija vodu koja je slučajno prosuta, i sprečava trenutno upijanje. Vodoodbojni nanos je značajan i kod čišćenja tkanine, jer upravo zbog njega BOMBAY se lakše čisti i održava od ostalih fleka. Potrebno je samo obrisati tkaninu sa neutralnim sredstvom za čiđćenje i pamučnom krpom.
CIGARET TEST: Materijal zadovoljava britanski standard BS5852 koji garantuje da neće doći do progorevanja od upaljene cigarete ili šibice koje slučajno ispadnu na njega u roku od nekoliko sekundi. Standard garantuje i to da čak i ako dođe do progorevanja, nakon uklanjanja izvora toplote, progoreli deo se neće širiti.
OTPORNOST NA HABANJE: Materijal ie dva do četiri puta otporniji na habanje od prosečnih materijala koji se koriste u proizvodnji nameštaja (atestiran je na 100.000 ciklusa, dok prosečni materijali izdrže 25.000-50.000 ciklusa).
Štof Bombaj ne sadrži AZO boje (boje koje sadrže toksične komponente) kao ni boje koje izazivaju alergije.
GARNITURA STYLE DOBITNIK JE ZLATNOG KLJUČA ZA NAJKVALITETNIJI PROIZVOD U KATEGORJI NAMEŠTAJ ZA ODMOR, NA 52. BEOGRADSKOM SAJMU NAMEŠTAJA!

Pitanja i komentari

Slični proizvodi

Prethodno pregledani proizvodi

Matis © 2017. Sva prava zadržana

Design by POP UP Advertising