AKCIJA – 10% POPUSTA (01.10.2018 – 28.10.2018)

Fortuna garderoberi

Pogledajte ponudu Fortuna garderobera…

Garderober Fortuna F1

Garderober Fortuna F2

Garderober Fortuna F2/POL

Garderober Fortuna F3

Garderober Fortuna F75

Garderober Fortuna FU

Američki plakari

Odlučite se za najbolje i najdugotrajnije rešenje!
Matis AMERIČKI PLAKARI, razlika je u kvalitetu!

  1. Fabrički namontirana vrata. Svako krilo je sklopljeno i provereno još u fabrici, što osigurava njegovu čvrstinu i ubrzava montažu na terenu.
  2. Pun sadržaj elemenata unutar plakara. Pažljivo projektovan prostor unutar plakara, tako da jednako pokriva sve potrebne prostore za odlaganje koji su Vam neophodni kako bi uredno raspredili sve tipove garderobe.
  3. Slow-motion. Klizna vrata, prigušni sistem na oba krila.
  4. Četkice koje sprečavaju ulazak prašine. Četkice celom dužinom rukohvata sprečavaju ulazak prašine unutar plakara.
  5. Sistem stabilnosti u 6 tačaka. 100% adaptabilnost na krivim podovima – podesivost do 7cm razlike na dužini od 2m. Kako bi rešili problem destabilizacije plakara velikih zapremina, usled neravnog poda u stanovima, došli smo do veoma praktičnog i dugotrajnog rešenja. Ugradnjom 6 metalnih, visinski podesivih, stopica u pod plakara omogućena je besprekorna i neophodna nivelacija, što je od presudnog značaja za očuvanje čvrstine konstrukcije na duge staze. Najčešci problem kod plakara ove vrste je u tome, da ako se pod ne postavi u pravilan horizontalni položaj, posle određenog vremena može doći do ispadanja vrata iz ležišta ili se cela konstrukcija može rasklimati prilikom pomeranja. Princip stabilnosti u 6 tačaka uspešno savlađuje denivelacije poda čak i do 7cm na dužini od 2m!
  6. DUGOTRAJNOST – postojane aluminijumske vođice i rukohvati. Gornja i donja vođica, u podu i plafonu, izrađene su od aluminujuma i u sklopu sa specijalno dizajniranim točkovima velikog prečnika, imaju za rezultat nečujno, lagodno i stabilno pomeranje krila plakara. Gornja vođica je nešto šira kako krilo, čak i pri naglim pokretima, ne bi ispadalo iz svog ležišta. Nosivost mehanizma je do 70kg, dok je težina vrata u proseku 25kg, što implicira visok stepen sigurnosti kada je stabilnost kretanja u pitanju. Ukrutni profili na vratima, složenog poprečnog preseka, daju krutost vratima i sprečavaju njihovo vitoperenje. Posebna prednost ovog tipa mehanizma je u tome što s vremenom ne zahteva nikakvo održavanje, niti dodatno podešavanje.

 

Neogranicen broj rasklapanja. Veza sa ekscentrom omogućava veliki broj montažno – demontažnih operacija. Veoma praktično prilikom selidbi jer dozvoljava veliki broj sklapanja i rasklapanja. Ukoliko se desi da preopteretite svoj plakar garderobom,  ekscentar vezom ste se osigurali da nece doci do oslabljenja i klimanja same konstrukcije.

Pogledajte ponudu Američkih plakara…

Garderober Američki plakar 150 Belo-Belo

Američki plakar 150

Američki plakar 200

Garderober Američki plakar APM 200 Belo-Wenge

Američki plakar APM 200

Američki plakar APM 280

Krevet Premier

PREMIER – KREVET OD
PUNOG DRVETA

Pogledajte ponudu kreveta Premier…

Krevet Premier 90×200

Krevet Premier 160×200

OSETI RAZLIKU!

Izdvojite malo Vašeg vremena i popunite našu anketu, slušamo Vaše komentare, sugestije i kritike. Hvala Vam na ukazanom poverenju!

[[[["field5","equal_to","Na drugi na\u010din"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field9","equal_to","Drugo \u2013 navesti \u0161ta"]],[["show_fields","field10"]],"and"]]
1 Step 1
ImeIme kontakt osobe.
Telefon:
Unesite drugi način kupovine:
Drugo (navesti šta):
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder