GDE KUPITI

Prvi maloprodajni objekat istoimene fabrike nameštaja MATIS, otvoren je u Beogradu, 15. 04. 2011. godine. Za veoma kratko vreme zadobio je poverenje velikog broja Beograđana, ali i stanovnika okolnih mesta i gradova koji su Matis nameštajem opremili svoje stanove, kuće i lokale. Uz pomoć ovog objekta smo želeli da zainteresovanim potrošačima prezentujemo kompletan proizvodni progam. Objekat je bio lociran u ulici Omladinskih brigada 86, blizu tržnih centara DELTA CITY i IDEA. U objektu, koji se prostire na 500 kvadratnih metara, bila je izložena gotovo kompletna ponuda nameštaja iz naše fabrike.

Pronađi lokaciju

Lokacija

Distance Range Radius: KM

Status

Broj prodavnica: 0
Loading...

  Putanja

  Izračunaj putanju

  Prikaži distancu u

  Use my location to find the closest Service Provider near me

  NAJPRIVLAČNIJI MOTIVI I POVOLJNOSTI

  Odlika kupovine u našem maloprodajnom objektu je da kupac ostvaruje besplatnu montažu. Kupcima se u maloprodajnim objektima za isporuke od strane montažera naplaćuje osnovna cena prevoza od 800,00 RSD za sve isporuke do kilometraže predviđene za naplatu prevoza po tarifama (do 30 km). Cena prevoza za teritoriju Beograda i Pančeva zavisi od kilometraže koju dostavno vozilo mora da pređe. Lično preuzimanje robe se ne naplaćuje. Napominjemo da su rokovi isporuke sigurno najkraći u Srbiji (do 7 dana).

  • Veliki izbor modernog komadnog pločastog i tapaciranog nameštaja
  • Isporuka nameštaja 7 dana
  • Besplatna montaža
  • Povoljni uslovi plaćanja čekovima
  6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE, KAO I PARTNER KREDITI OTP BANKE KOJI SE ODOBRAVAJU NA LICU MESTA BEZ ODLASKA U BANKU (OD 6 DO 36 MESEČNIH RATA)