fbpx
Contempo dnevna soba

Matis dnevne sobe

Dnevna soba Contempo

 

Koja vam je prva asocijacija kada neko kaže, dnevna soba? Porodično okupljanje, odmor, druženje sa prijateljima, čitanje knjige, igra sa decom. To je prostor gde se stvaraju uspomene, porodične i prijateljske, gde se opuštate posle napornog dana, prebirate po uspomenama ili stvarate nove, tu pronalazite inspiraciju, prikupljate snagu za novi dan…..i još mnogo lepih mogućnosti! A da bi dnevna soba bila vaše mesto za sve što smo naveli, treba da bude funkcionalno i estetski organizovana i baš po svakoj vašoj želji. Kolika god da je kvadratura prostorije namenjene za vašu dnevnu sobu, moguće je taj prostor oplemeniti i učiniti prijatnim za boravak. Jedan od osnovnih elemenata tog stvaralačkog procesa je izbor nameštaja.

Pošto je većina stvari u životu izmedju mogućnosti i želja, ni opremanje dnevne sobe, nije izuzetak. Dnevna soba treba da ima sve potrebne elemente a da ne “zaguši“ prostor, da zadovolji vaš estetski kriterijum, da se u njoj prijatno osecate i vi i vaši gosti. Imajući sve navedeno na umu, najtoplije vam preporučujemo dnevnu sobu Contempo, iz Matis-ovog proizvodnog programa.

 

Dnevna soba Contempo

Šta su naši razlozi za ovu preporuku? Prvenstveno kvalitetna izrada i materijali koje Matis vrlo pažljivo bira. Korpusi su izradjeni od univera 18mm a frontovi od medijapana 19mm po čemu se, izmedju ostalog, i izdvaja na našem tržištu. Sve ručice su metalne od proverenog proizvodjača Rujz Design, iz Slovenije. Elementi su dostupni u dve kombinacije boja, podjednako zanimljive: Artisan/Sivo i Artisan/Belo. Kao dodatna, vrlo interesantna opcija je unutrašnje svetlo kod nekih elemenata, što celom prostoru vaše dnevne sobe daje poseban šarm. Ako je vaša dnevna soba deo varijante “open space-a” onda je savršeno možete uklopiti sa kuhinjom CONTEMPO, takodje iz Matis-ove ponude i pustiti vašoj mašti na volju. Dobićete i vizuelno i funkcionalno definisan prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, što i jeste Matis-ov imperativ!

Dnevnu sobu Contempo, možete potražiti u svim Matis-ovim salonima, gde vam je na usluzi ljubazno i stručno osoblje, spremno na svaku vrstu pomoći koja vam je potrebna. Dnevnu sobu Contempo možete obezbediti sebi po pristupačnim cenama i svim načinima plaćanja jer se Matis uvek trudi da vam svaku kupovinu olakša i učini prijatnom. Naravno, treba napomenuti da vam Matis može ponuditi i uslugu prevoza i montiranja u dogovoru sa vama. Želimo da verujemo da smo vam naveli dovoljno argumenata kako bismo vam olaksali izbor proizvoda i mesta vaše kupovine. Dobro nam došli!

Dnevnu sobu Conrtempo možete pogledati na linku:  https://bit.ly/3q1NQug