fbpx

MATIS MEBL

Fabrika sa sedištem i proizvodnim pogonima u Rumi je osnovana sa ciljem da obogati i upotpuni ponudu MATIS grupacije, a tržištu plasira udoban i funkcionalan tapacirani nameštaj visokog kvaliteta i savremenog dizajna, po pristupačnim cenama.

Matis-Mebl-4-1024x683

MATIS MEBL je moderna fabrika koncipirana po evropskim standardima. Najsavremenijom opremom i softverima, novim tehnološkim rešenjima, visokostručnim i iskusnim kadrom i upotrebom najkvalitetnijih materijala, ostvarujemo cilj koji smo sami sebi zadali – beskopromisni nivo kvaliteta gotovih proizvoda.

Matis-Mebl-3-1024x683

Da smo na ispravnom putu potvrđuju naši kupci u zemlji i inostranstvu, sve čvršća pozicija na tržištu, ali i brojna priznanja i nagrade od strane stručne javnosti. Kruna dosadašnjeg rada je prestižna nagrada „Zlatni ključ“ na 52. međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu 2014. godine. Kao najkvalitetniji proizvod u kategoriji – Nameštaj za odmor (kreveti, trosedi, dvosedi i fotelje), nagrađena je modularna garnitura Style. Prepoznata je od strane arhitekata, dizajnera nameštaja i enterijera, ali i krajnjih kupaca kao proizvod izražene funkcionalnosti, izuzetne estetike, vrhunskog kvaliteta i realne cene.

Matis-Mebl-1

Nagrade prijaju, ohrabruju, ali i obavezuju da i dalje sledimo svoje vizije, budemo još bolji i opravdamo i zadržimo stečene pozicije na tržištu. Zato neprestano proširujemo asortiman novim modelima, novim dezenima i materijalima, ali i sasvim inovativnim tehnološkim rešenjima kojima još više podižemo nivo kvaliteta na zadovoljstvo naših kupaca.

Matis-Mebl-2

„Nova dimenzija komfora …“ slogan je kojim pokazujemo nastojanje da svojim kupcima priuštimo komfor i kvalitet modernog dizajna i pristupačnih cena.