MATIS & SUPER KARTICA

MATIS GROUP je kompanija iz Ivanjice koja pod svojim okriljem ima 4 proizvodne firme za proizvodnju nameštaja: Matis – proizvodnja pločastog nameštaja, Matis Mebl – proizvodnja tapaciranog nameštaja, Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva i MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka.“Matis Group“ zapošlajva preko 1.000 radnika prosečne starosti 30 godina.

“Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, unesu principe kojima se rukovodi od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Kupovinom nameštaja Matis Grupe investirate u kvalitet vašeg života. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 32 maloprodajna salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera.

SUPER KARTICA

Pogodnosti za korisnike Super Kartice

Kao PARTNER pripremili smo posebne pogodnosti za sve članove Super Kartica loyalty programa.

Prilikom kupovine u salonima “MATIS”-a, ukoliko ste korisnik Super Kartice za Vas smo pripremili zanimljive popuste i proizvode. Posetite naš najbliži maloprodajni objekat i odaberite nešto iz naše ponude nameštaja.