fbpx

MATIS WOOD

KOMPLETNA FABRIČKA LINIJA ZA PROIZVODNJU NAMEŠTAJA OD MASIVA

Najmlađa fabrika u okviru Matis Grupe. Moderno osmišljena. Nastala je kao rezultat nastojanja da našu ponudu upotpunimo nameštajem od masiva. I u ovoj fabrici primenili smo usvojene izvorne principe poslovanja – kvalitetni materijali, visokoobrazovani ljudski resursi i najsavremenija tehnologija za obradu drveta. Ponuda nameštaja od masiva i već poznata ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja, dušeka i jastuka, MATIS GROUP čini jedinstvenim proizvođačem u regionu i šire.

PROIZVODNI PROCES – SAVREMENA TEHNOLOGIJA

Osnovna delatnost firme Matis Wood je proizvodnja nameštaja od punog drveta. Koristeći blagodeti, prirodnih resursa Srbije, a u skladu sa najsavremenijim tehnologijama, koje podrazumevaju lasersko zadavanje mera pri rezanju trupaca, primenu najnovije tehnologije sušenja, preradu CNC tehnologijom i farbanje lakiranjem na automatizovanim linijama, sigurni smo u potpunosti da će svaki proizvedeni komad nameštaja od masiva zadovoljiti sve standarde kvaliteta i najrazličitije ukuse potrošača.

Matis-Wood-4
Matis-Wood-6

SIROVINE

Repromaterijali kontrolisanog kvaliteta su osnova za izradu kvalitetnog finalnog proizvoda.

REZANJE

Posle sortiranja sirovine na potpuno automatizovanoj liniji za rezanje, izdvajaju se najkvalitetniji delovi drveta za dalju obradu. Lasersko zadavanje mera i video praćenje procesa od strane operatera, obezbeđuju visoku preciznost i kvalitet izrezanih elemenata.

Matis-Wood-7

SUŠENJE POLUPROIZVODA

Kompjuterski praćeni parametri sušenja od strane inženjera garantuju konačan kvalitet proizvoda.

CNC OBRADA

Osušeni elementi se obrađuju na kompjuterski upravljanim mašinama.

KONTROLA KVALITETA

Tačno definisanim procedurama procesne i završne kontrole od strane tehničke službe garantuje odličan krajnji proizvod.

AUTOMATIZOVANO FARBANJE I LAKIRANJE

Automatizovane linije za farbanje, osim velike produktivnosti donose i stalni kvalitet ofarbanih elemenata.

PAKOVANJE I ZAŠTITA

Posle završenih kontrola, elementi nameštaja se pakuju u kartonske kutije. Osetljiva mesta sklona oštećenjima pri transportu, zaštićena su oblogama od stiropora.

ZA(Š)TO SMO BOLJI U ODNOSU NA SLIČNE PROIZVODE NA TRŽIŠTU?

ČVRSTA VEZA – METALNI SISTEM SPAJANJA KREVETA

Za razliku od sličnih proizvoda na tržištu, kod kojih se spajanje stranica kreveta vrši siljcima za drvo bez tiplova, naši kreveti imaju sigurne, posebno dizajnirane, skrivene metalne spojnice renomiranog italijanskog proizvođača, što uz drvene tiplove omogućava čvrst spoj i dugogodišnju stabilnost.

DOBRO POREĐANO – POD KREVETA OD BUKOVIH LETVICA

Podloge od letvica daju ravnu i stabilnu osnovu za dušek čime se obezbeđuje njegovo ravnomerno opterećenje. Time je omogućen zdrav i pravilan položaj kičmenog stuba i celog tela tokom odmora i sna. Razmaci između letvica omogućavaju dobru cirkulaciju vazduha oko dušeka i njegovo provetravanje.

SIGURAN OSLONAC – SAVRŠENA PODLOGA ZA SVAKI DUŠEK

Na srednju potpornu letvu kreveta, na koju su vezane letvice, montirana su dva nogara za podešavanje visine, tako da se vrlo jednostavno i lako može dobiti savršeno ravna podloga za dušek, bez obzira na eventualne nedostatke poda na kome se krevet nalazi.

ŽIVOT SA PRIRODOM – SREDNJI METALNI OSLNONAC ZA POTPORNU GREDU

Kreveti napravljeni od punog bukovog drveta, osim što unose toplinu prirodnih materijala u vaš dom, postojni su i dugovečni. Bočne stranice izrađuju se od 25 mm, a čeone strane i nogari od 30 mm debljine drvenih ploča što daje posebnu stabilnost i čvrstinu.

ISPOD KREVETA – LAKO DOSTUPNO I UVEK ČISTO

Kako bi spavaća soba bila mesto zdravog odmora, veoma je važna mogućnost lakog čišćenja. Zato posebno ističemo da su svi WOODY kreveti nogarima odignuti od poda, koji je lako dostupan za održavanje.