MESEC POPUSTA – 10% POPUSTA (12.03.2018 – 29.04.2018)

SPAVAĆE SOBE NA AKCIJI

Spavaća soba je romantičnim osobama najomiljeniji kutak, mesto gde, pored odmora, mogu da se opuste, pobegnu od sveta i maštaju…

Zato pažljivo uredite sobu u kojoj spavate. Odaberite kvalitetan nameštaj koji će vam omogućiti dugotrajnost, udobnost i miran san. Usklađenost svih elemenata spavaće sobe je presudna stvar. Od dušeka na kojem spavate, ormara do noćnih ormarića na kojima ostavljate knjige pre spavanja ili čašu vode, sve mora biti skladno. Kada razmišljate o kupovini artikala za spavaću sobu, jedna od prvih stavki koja se nalazi na listi jeste kvalitetan krevet. Kreveti od punog drveta, Woody, proizvođača Matis Wood pružaju vam udobnost i eleganciju, a puno drvo osigurava kvalitet, čvrstinu i dugotrajnost.

Klikom na sliku odaberite Vašu spavaću sobu iz snova…

Iva – Hrast

AP-150 – Belo

APM 280 – Hrast Šampanj

Fortuna – Trešnja

Fortuna – Wenge

GD240 – Belo lila

Happy – Hrast Šampanj

Happy – Hrast Šampanj

Za miran san, za odmorna jutra bez bolova u leđima i vratu, tu su dušeci Matis San.

Mnogobrojni ormari iz Matis kolekcije pružiće vam dovoljan prostor za odlaganje sve vaše garderobe, sezonske i vansezonske. Pored najprodavanijih ormara na tržištu, Fortuna, tu su i ormari kolekcije Milano i Iva, kao i klizni ormari. Za one zahtevnije, tu su Matis Američki plakari.

Noćni ormarići su veoma važan element spavaće sobe, koji omogućavaju da vam knjiga ili neki drugi predmet uvek bude pri ruci, a takođe, na njih možete postaviti i lampe i slične predmete.

ODABERITE VAŠU SPAVAĆU SOBU

OSETI RAZLIKU!

Izdvojite malo Vašeg vremena i popunite našu anketu, slušamo Vaše komentare, sugestije i kritike. Hvala Vam na ukazanom poverenju!

[[[["field5","equal_to","Na drugi na\u010din"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field9","equal_to","Drugo \u2013 navesti \u0161ta"]],[["show_fields","field10"]],"and"]]
1 Step 1
ImeIme kontakt osobe.
Telefon:
Unesite drugi način kupovine:
Drugo (navesti šta):
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder