O nama

Matis Group
  • Matis – proizvodnja pločastog nameštaja
  • Matis Mebl – proizvodnja tapaciranog nameštaja,
  • Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva
  • MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka.
“Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, unesemo principe kojima se rukovodimo od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Kupovinom nameštaja Matis Grupe investirate u kvalitet vašeg života. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 27 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde imamo 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.
Matis
Matis Mebl
Matisan
Matis Wood

Zašto Matis?

Vrhunski kvalitet, Savremen dizajn i Izuzetno pristupačne cene…
Osnovne karakteristike naših proizvoda su: vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i izuzetno pristupačne cene. Kao potvrda kvaliteta koji smo pomenuli, tu su atesti naših proizvoda sa najvećom mogućom ocenom Q1, dobijenom od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu! Ovakav uspeh nije slučajan. Ostvaren je na bazi početne strategije obezbeđenja kvalitetnih materijala i savremenih tehnologija u proizvodnji kao i visokostručnih ljudskih potencijala. Uz optimizovane sigurnosne i tehničke uslove rada, kvalitetnu komercijalnu distribuciju i saradnju sa članovima Matis Group, na domaćem ali i stranom tržištu, uspeh nije mogao izostati.
Preduzeće MATIS d.o.o. dobitnik je internacionalne nagrade Business partner za 2007. godinu!
Prateći zahteve tržišta u pogledu kvaliteta, cena i količina proizvoda, tehnološki sistem firme Matis projektovan je da isprati najsloženije zahteve tržišta. Projektovan kao fleksibilni tehnološki sistem omogućava proizvodnju velikog broja raznorodnih proizvoda u manjim ili većim serijama, sa maksimalnom produktivnošću u oba slučaja. Kompletan podsistem mašina sastoji se isključivo od kompjuterski upravljanih mašina renomiranih svetskih proizvođača.
Podsistem mašina integrisan je sa transportnim sistemima tako da su vremena obrade i pomoćna vremena minimalizovana što donosi trenutno najvišu produktivnost u industriji nameštaja. Trenutno se tehnološki sistem sastoji od 4 proizvodne linije koje se svake godine, prateći svetske trendove, dopunjuju ili menjaju isključivo novim mašinama većeg kapaciteta i sa većim stepenom automatizacije proizvodnog procesa