PREDNOSTI MATIS NAMEŠTAJA

Prednosti Matisa – materijali

Matis koristi univer debljine 18mm. Na taj način obezbeđena je neuporedivo veća čvrstina i dugotrajnost elemenata izrađenih 18mm debelim univerom.

Više informacija na: www.tis-ivanjica.rs

ABS kant traka se koristi za oblaganje malih površina svih materijala na bazi drveta, podižući njihovu estetsku vrednost. Napravljena je od ekološkog materijala Acrilonitril Butadien Stirena, otporna je na udarce, uticaj vode i štiti površine izložene habanju.

Više informacija na: www.blazic.eu

Kao vezivna sredstva koristimo steznike i ekscentre što poboljšava kvalitet našeg nameštaja. Oni daju mogućnost da više puta montiramo i demontiramo nameštaj, a da pri tom ne dođe do njegovog oštećenja.

Ručke su proizvod renomiranog proizvođača Rujzdesign iz Slovenije, rađene od metala, otporne na grebanje i habanje i znatno većeg kvaliteta nego plastične.

Više informacija na: www.rujzdesign.com

Upotrebom univera na debljini od 18mm, naši vijci (šrafovi) su većih dimenzija (duži), što nameštaju daje dodatnu čvrstinu, stabilnost i izdržljivost.
Više informacija na: www.tis-ivanjica.rs
Šarke su atestirane na čak 80.000 otvaranja, a gasni amortizeri na 30.000 otvaranja, što našem nameštaju daje dugotrajnost i izdržljivost.
Više informacija na: www.tis-ivanjica.rs i na www.titusplus.com