Uslovi plaćanja – Krediti – Do 12 rata bez kamate

Gotovinski popusti

U svim salonima nameštaja “MATIS” d.o.o. odobrava se popust od 5% na vrednost kupovine preko 95.000,00 RSD za plaćanje u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na akciji.

Odloženo plaćanje čekovima građana na 12 meseci bez kamate

Našim kupcima omogućili smo plaćanje na 12 mesečnih rata čekovima građana bez uvećanja MP cene. Minimalna rata na čeku je 3.000, 00 dinara.

Plaćanje na 6 mesečnih rata bez kamate

Kreditnim karticama MasterCard, VISA i AMERICAN EXPRESS izdatim od strane Banca Intesa možete izvršiti beskamatno plaćanje od 2 do 6 mesečnih rata u svim našim salonima. Kreditnom karticom MASTERRATA OTP banke omogućeno je beskamatno plaćanje od 2 do 6 mesečnih rata. Debitnom karticom Post Card Banke Poštanska štedionica omogućeno je beskamatno plaćanje do 6 mesečnih rata.

PLAĆANJE putem administrativne zabrane na 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE i na 12 mesečnih rata uz uvećanje od 5%

Potpisivanjem Ugovora o administativnoj zabrani sa pravnim licima, ustanovama i preduzećima, kao i sa Fondom PIO, našim kupcima omogućavamo plaćanje: na 1-6 mesečnih rata – bez uvećanja maloprodajne cene i na 6-12 mesečnih rata – sa uvećanjem maloprodajne cene za 5%. Za realizaciju ugovora, potrebno je dostaviti rešenje o administrativnoj zabrani i potvrdu o visini primanja.

Uslovi plaćanja u salonima

Plaćanje svim platnim karticama – VISA, MAESTRO, MASTER, DINACARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS Findomestic karticama – do 6 meseci bez kamate, od 6 – 18 meseci po uslovima Findomestic banke Raiffeisen i OTP krediti koji se odobravaju u salonu