USLOVI PLAĆANJA, ISPORUKE I MONTAŽE

GOTOVINSKI POPUSTI

U svim salonima nameštaja “MATIS” d.o.o. odobrava se popust od 5% na vrednost kupovine preko 95.000,00 RSD za plaćanje u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na akciji.

ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA NA 12 MESECI BEZ KAMATE

Našim kupcima omogućili smo plaćanje na 12 mesečnih rata čekovima građana bez uvećanja MP cene. Minimalna rata na čeku je 3.000,00 RSD.

PLAĆANJE NA 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE

Kreditnim karticama MasterCard, VISA i AMERICAN EXPRESS izdatim od strane Banca Intesa možete izvršiti beskamatno plaćanje od 2 do 6 mesečnih rata u svim našim salonima.
Kreditnom karticom MASTERRATA OTP banke omogućeno je beskamatno plaćanje od 2 do 6 mesečnih rata. Debitnom karticom Post Card Banke Poštanska štedionica omogućeno je beskamatno plaćanje do 6 mesečnih rata.

PLAĆANJE PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE I NA 12 MESEČNIH RATA UZ UVEĆANJE OD 5%

Potpisivanjem Ugovora o administativnoj zabrani sa pravnim licima, ustanovama i preduzećima, kao i sa Fondom PIO, našim kupcima omogućavamo plaćanje:
na 1-6 mesečnih rata – bez uvećanja maloprodajne cene i
na 6-12 mesečnih rata – sa uvećanjem maloprodajne cene za 5%.

Za realizaciju ugovora, potrebno je dostaviti rešenje o administrativnoj zabrani i potvrdu o visini primanja.

USLOVI PLAĆANJA U SALONIMA

Plaćanje svim platnim karticama – VISA, MAESTRO, MASTER, DINACARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS Findomestic karticama – do 6 meseci bez kamate, od 6 – 18 meseci po uslovima Findomestic banke Raiffeisen i OTP krediti koji se odobravaju u salonu.

BESPLATNA MONTAŽA

Odlika kupovine u našem maloprodajnom objektu je da kupac ostvaruje besplatnu montažu. Kupcima se u maloprodajnim objektima za isporuke od strane montažera naplaćuje osnovna cena prevoza od 800,00 RSD za sve isporuke do kilometraže predviđene za naplatu prevoza po tarifama (do 30 km). Cena prevoza za teritoriju Beograda i Pančeva zavisi od kilometraže koju dostavno vozilo mora da pređe. Lično preuzimanje robe se ne naplaćuje. Napominjemo da su rokovi isporuke sigurno najkraći u Srbiji (do 7 dana). Kupac je dužan da obezbedi prostor za montažu elemenata. Montažeri ne ugrađuju viseće elemente kuhinja, kao ni ugradnu tehniku.